Voor 2 personen:




 1 grote rol pizzadeeg of 2 kleine
 125 g roomkaas (ik gebruik tomatensmaak)
 200 g groene aspergepunten
 12 zoete tomaatjes
 100 g groene pesto
 1 bol burrata
 peper en zout

1

Verwarm de oven op 220 graden (hetelucht).

2

Leg de deegrol op kamertemperatuur en laat even liggen.

Kook de asperges kort beetgaar in water met wat zout gedurende ca. 8 minuten. giet ze af.

3

Snijd de tomaatjes in 2. Giet het sap van de burrata af.

4

Rol het pizzadeeg open. Smeer de roomkaas open. Verdeel de asperges en tomaatjes over de bodem. Scheur de burrata en verspreid overheen de pizza.

5

Zet gedurende 12 à 15 minuten in de oven. OPGEPAST! Het kan snel aanbranden, blijf in de buurt!



Categorie

Ingrediënten

 1 grote rol pizzadeeg of 2 kleine
 125 g roomkaas (ik gebruik tomatensmaak)
 200 g groene aspergepunten
 12 zoete tomaatjes
 100 g groene pesto
 1 bol burrata
 peper en zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 220 graden (hetelucht).

2

Leg de deegrol op kamertemperatuur en laat even liggen.

Kook de asperges kort beetgaar in water met wat zout gedurende ca. 8 minuten. giet ze af.

3

Snijd de tomaatjes in 2. Giet het sap van de burrata af.

4

Rol het pizzadeeg open. Smeer de roomkaas open. Verdeel de asperges en tomaatjes over de bodem. Scheur de burrata en verspreid overheen de pizza.

5

Zet gedurende 12 à 15 minuten in de oven. OPGEPAST! Het kan snel aanbranden, blijf in de buurt!

Notes

Pizza groene asperges, burrata en pesto