Voor 2 personen:




 2 ciabatta broodjes (kant-en-klaar)
 2 vijgen
 4 el groene pesto
 1 bol burrata
 4 snedes Parmahamof preggie proof : kippenwit
 grove peper van de molen
 optioneel: verse basilicum blaadjes

1

Als je kant-en-klare ciabatta broodjes gebruikt, bak ze dan eerst af zoals omschreven op de verpakking. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.

 

2

Snijd de broodjes open. Bedek 1 helft met de pesto. Verdeel de Parmaham (of kippenwit) overheen de pesto. Daarbovenop doe je de burrata. Smeer wat open.

 

3

Snijd de vijgen in schijfjes. Verdeel de schijfjes over de burrata. Werk af met wat peper van de molen en eventueel verde baslicum.



Categorie

Ingrediënten

 2 ciabatta broodjes (kant-en-klaar)
 2 vijgen
 4 el groene pesto
 1 bol burrata
 4 snedes Parmahamof preggie proof : kippenwit
 grove peper van de molen
 optioneel: verse basilicum blaadjes

Aanwijzingen

1

Als je kant-en-klare ciabatta broodjes gebruikt, bak ze dan eerst af zoals omschreven op de verpakking. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.

 

2

Snijd de broodjes open. Bedek 1 helft met de pesto. Verdeel de Parmaham (of kippenwit) overheen de pesto. Daarbovenop doe je de burrata. Smeer wat open.

 

3

Snijd de vijgen in schijfjes. Verdeel de schijfjes over de burrata. Werk af met wat peper van de molen en eventueel verde baslicum.

Notes

Ciabatta met parmaham, burrata en vijgjes