Voor 1 taart:
Verwarm de oven op 180 graden op heteluchtfunctie.
Schil twee van de appels en verwijder het klokhuis. Snijd in grove stukken. Schil de andere appel en verwijder het klokhuis. Snijd in maantjes.
Breek de eieren en laat in een kom glijden. Voeg de grove stukken appel toe en mix of blend tot een dikke brij.
Voeg het meel, bloem, bakpoeder en de honing toe. Roer alles door elkaar tot een dik beslag.
Giet het beslag in een springvorm of andere taartvorm. Zet 30 à 35 minuten in de oven. Klaar als je er met een mespunt ingaat en er niets meer aankleefd.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180 graden op heteluchtfunctie.
Schil twee van de appels en verwijder het klokhuis. Snijd in grove stukken. Schil de andere appel en verwijder het klokhuis. Snijd in maantjes.
Breek de eieren en laat in een kom glijden. Voeg de grove stukken appel toe en mix of blend tot een dikke brij.
Voeg het meel, bloem, bakpoeder en de honing toe. Roer alles door elkaar tot een dik beslag.
Giet het beslag in een springvorm of andere taartvorm. Zet 30 à 35 minuten in de oven. Klaar als je er met een mespunt ingaat en er niets meer aankleefd.
Geef een reactie