Voor 4 personen:
Verwarm de oven voor op 210°C.
Schil de aardappelen en snijd in schijfjes. Snijd de broccoli in roosjes. Pel de ui en snipper in ringen.
Kook de aardappelschijfjes 5 minuten in licht gezouten water. Laat uitlekken. Kook ook de roosjes gedurende 5 minuten in licht gezouten water gaar en giet af. Verhit een scheut olijfolie in een antikleefpan. Bak de ui glazig. Doe er de room, peper, zout en nootmuskaat bij.
Snijd de Cambozola kaas in blokjes. Schik de aardappelen en broccoli in een ovenschotel, giet er de roomsaus over en verdeel de kaas eroverheen.
Bak 20 minuten in de oven. ENJOYY!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 210°C.
Schil de aardappelen en snijd in schijfjes. Snijd de broccoli in roosjes. Pel de ui en snipper in ringen.
Kook de aardappelschijfjes 5 minuten in licht gezouten water. Laat uitlekken. Kook ook de roosjes gedurende 5 minuten in licht gezouten water gaar en giet af. Verhit een scheut olijfolie in een antikleefpan. Bak de ui glazig. Doe er de room, peper, zout en nootmuskaat bij.
Snijd de Cambozola kaas in blokjes. Schik de aardappelen en broccoli in een ovenschotel, giet er de roomsaus over en verdeel de kaas eroverheen.
Bak 20 minuten in de oven. ENJOYY!
Geef een reactie