Voor 6 muffins:
Verwarm de oven voor op 190 graden op heteluchtlucht of boven-en onderwarmtefunctie.
Smelt de chocolade au-bain-maire.
Meng het meel met het bakpoeder en sesamzaadjes in een kom.
Voeg in een andere kom de rode bietjes samen met het ei, de gesmolten chocolade, de melk, kokosolie en de honing (of siroop). Mix of blend tot een dik beslag.
Voeg het meel al roerend toe aan het beslag. Laat 5 minuten rusten.
Zet 20 minuten in de oven.
Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen. Ze zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast. ENJOY!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 190 graden op heteluchtlucht of boven-en onderwarmtefunctie.
Smelt de chocolade au-bain-maire.
Meng het meel met het bakpoeder en sesamzaadjes in een kom.
Voeg in een andere kom de rode bietjes samen met het ei, de gesmolten chocolade, de melk, kokosolie en de honing (of siroop). Mix of blend tot een dik beslag.
Voeg het meel al roerend toe aan het beslag. Laat 5 minuten rusten.
Zet 20 minuten in de oven.
Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen. Ze zijn 3 dagen houdbaar in de koelkast. ENJOY!
Geef een reactie