Voor 1 persoon:
Verwarm de oven op 200 graden.
Doe het takje druiven en takje tomaatjes in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en drizzel er de agavesiroop overheen. Kruid met (verse) rozemarijn en zwarte peper. Zet voor 30 minuten in de oven.
Snijd ondertussen een dikke snede brood. Leg ook in een ovenschaal of op een ovenbestendig bord. Besprenkel met olijfolie. Zet de laatste 3 minuten het brood mee in de oven, zodat het roostert. Je kan het brood ook apart in de broodrooster roosteren, maar ik ging voor zen veel te dikke snede hihi🤪☺️
Haal alles uit de oven. Je kan nu de tomaatjes en druiven van de takjes afritsen, of gewoon eraan laten. Dat laatste ziet er leuker uit, maar dan moet je nadien wel wat ‘prutsen’, up to you!
Besmeer de toast met de flink wat van de heerlijke vegan spread. Leg de (het trosje) druiven en tomaten erbovenop. Smakelijk!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Doe het takje druiven en takje tomaatjes in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie en drizzel er de agavesiroop overheen. Kruid met (verse) rozemarijn en zwarte peper. Zet voor 30 minuten in de oven.
Snijd ondertussen een dikke snede brood. Leg ook in een ovenschaal of op een ovenbestendig bord. Besprenkel met olijfolie. Zet de laatste 3 minuten het brood mee in de oven, zodat het roostert. Je kan het brood ook apart in de broodrooster roosteren, maar ik ging voor zen veel te dikke snede hihi🤪☺️
Haal alles uit de oven. Je kan nu de tomaatjes en druiven van de takjes afritsen, of gewoon eraan laten. Dat laatste ziet er leuker uit, maar dan moet je nadien wel wat ‘prutsen’, up to you!
Besmeer de toast met de flink wat van de heerlijke vegan spread. Leg de (het trosje) druiven en tomaten erbovenop. Smakelijk!
Geef een reactie