Voor 2 personen:
2 dikke sneden noten- of waldkornbrood
1 rijpe avocado
1 bol burrata
1 tl chilivlokken
2 tl agavesiroop of ahornsiroop
zwarte peper en zout
sap van 1/2 citroen
optioneel: tuinkers
1
Snijd de avocado open, verwijder de pit en doe het vruchtvlees op een bord. Plet met een vork. Kruid met peper en zout en besprenkel met het citroensap.
2
Rooster het brood in de broodrooster. Doe de siroop samen met de chilivlokken in een potje en meng.
3
Maak nu de toasts. Leg de geroosterde sneden brood op een bord. Smeer er de geplette avocado en de burrata over uit. Besprenkel met de sweet-chili saus. Werk eventueel af met wat tuinkers. Eet smakelijk!
CategorieLunch
Ingrediënten
2 dikke sneden noten- of waldkornbrood
1 rijpe avocado
1 bol burrata
1 tl chilivlokken
2 tl agavesiroop of ahornsiroop
zwarte peper en zout
sap van 1/2 citroen
optioneel: tuinkers
Geef een reactie