Voor 2 personen:

 1 bakje groene asperges van 200gram
 100 gr (volkoren) couscous
 160 gr kidneybonen uit blik (Bonduelle)
 50 gr feta
 peper en Himalaya zout
 olijfolie
1

Doe het zakje couscous in kokend water en laat het zoals op de verpaking vermeld opzwellen. Laat de kidneybonen uitlekken.

2

Verhit een antiaanbakpan op het vuur met wat olijfolie in. Bak de groene asperges beetgaar gedurende 5 minuten. Schud geregeld met de pan zodat alle zijden bakken.

3

Verdeel de couscous over bordjes. Schep er de groene asperges bovenop. Werk af met de kidneybonen en feta.

Ingrediënten

 1 bakje groene asperges van 200gram
 100 gr (volkoren) couscous
 160 gr kidneybonen uit blik (Bonduelle)
 50 gr feta
 peper en Himalaya zout
 olijfolie

Aanwijzingen

1

Doe het zakje couscous in kokend water en laat het zoals op de verpaking vermeld opzwellen. Laat de kidneybonen uitlekken.

2

Verhit een antiaanbakpan op het vuur met wat olijfolie in. Bak de groene asperges beetgaar gedurende 5 minuten. Schud geregeld met de pan zodat alle zijden bakken.

3

Verdeel de couscous over bordjes. Schep er de groene asperges bovenop. Werk af met de kidneybonen en feta.

Notes

Gebakken groene asperges met couscous, kidney bonen en feta