Voor 2 personen:

 1 bakje groene asperges van 200gram
 100 gr (volkoren) couscous
 160 gr kidneybonen uit blik (Bonduelle)
 50 gr feta
 peper en Himalaya zout
 olijfolie
1

Doe het zakje couscous in kokend water en laat het zoals op de verpaking vermeld opzwellen. Laat de kidneybonen uitlekken.

2

Verhit een antiaanbakpan op het vuur met wat olijfolie in. Bak de groene asperges beetgaar gedurende 5 minuten. Schud geregeld met de pan zodat alle zijden bakken.

3

Verdeel de couscous over bordjes. Schep er de groene asperges bovenop. Werk af met de kidneybonen en feta.

Ingrediënten

 1 bakje groene asperges van 200gram
 100 gr (volkoren) couscous
 160 gr kidneybonen uit blik (Bonduelle)
 50 gr feta
 peper en Himalaya zout
 olijfolie
Gebakken groene asperges met couscous, kidney bonen en feta