Voor 2 personen:
Doe het zakje couscous in kokend water en laat het zoals op de verpaking vermeld opzwellen. Laat de kidneybonen uitlekken.
Verhit een antiaanbakpan op het vuur met wat olijfolie in. Bak de groene asperges beetgaar gedurende 5 minuten. Schud geregeld met de pan zodat alle zijden bakken.
Verdeel de couscous over bordjes. Schep er de groene asperges bovenop. Werk af met de kidneybonen en feta.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe het zakje couscous in kokend water en laat het zoals op de verpaking vermeld opzwellen. Laat de kidneybonen uitlekken.
Verhit een antiaanbakpan op het vuur met wat olijfolie in. Bak de groene asperges beetgaar gedurende 5 minuten. Schud geregeld met de pan zodat alle zijden bakken.
Verdeel de couscous over bordjes. Schep er de groene asperges bovenop. Werk af met de kidneybonen en feta.
Geef een reactie