Voor 1 lasagne:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de pel van de pompoen en snijd de pompoen in blokjes. Kook de blokjes 5 minuten voor en giet af.
Kuis de champignons en snijd in blokjes. Bak ze in wat olie in een pan tot ze wat geslonken zijn. Voeg de pompoenblokjes toe.
Giet de gezeefde tomaten er bij en breng op smaak met italiaanse kruiden of tijm.
Maak laagjes in de ovenschaal van de pompoensaus, wat brokjes geitenkaas en dek af met een lasagnevel. Herhaal dit en eindig met wat saus en geitenkaas. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ongeveer 30 minuten in de oven.
De overschot van de pompoen kan je gebruiken voor een pompoensoepje!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de pel van de pompoen en snijd de pompoen in blokjes. Kook de blokjes 5 minuten voor en giet af.
Kuis de champignons en snijd in blokjes. Bak ze in wat olie in een pan tot ze wat geslonken zijn. Voeg de pompoenblokjes toe.
Giet de gezeefde tomaten er bij en breng op smaak met italiaanse kruiden of tijm.
Maak laagjes in de ovenschaal van de pompoensaus, wat brokjes geitenkaas en dek af met een lasagnevel. Herhaal dit en eindig met wat saus en geitenkaas. Bestrooi met de geraspte kaas en zet ongeveer 30 minuten in de oven.
De overschot van de pompoen kan je gebruiken voor een pompoensoepje!
Geef een reactie