Voor 2 personen:

 2 aubergines
 1 bol mozzarella
 200 gr passata
 20 medium scampi's
 handje geraspte gruyère kaas
 rozemarijn, peper en zout
1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Snijd de aubergines in 2 gelijke helften. Haal er het middenste vlees uit zodat je bootjes hebt. Strooi wat zout over de aubergines. (als je niet wil dat de schil van de aubergines eraan blijft doe de schil er dan vanaf en strijk met wat olijfolie in)
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de aubergines.

3

Giet hier overal een goede scheut tomatenpassata in. Strooi er gruyère kaas over. Zet 30 minuten in de oven op een met bakpapier beklede grillplaat.

4

Bak ondertussen de scampi's in wat cocosolie goudbruin. Kruid af met peper en zout.

5

Haal de bootjes uit de oven en kruid af met zout en rozemarijn. Serveer de scampi's erbovenop.

Categorie

Ingrediënten

 2 aubergines
 1 bol mozzarella
 200 gr passata
 20 medium scampi's
 handje geraspte gruyère kaas
 rozemarijn, peper en zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Snijd de aubergines in 2 gelijke helften. Haal er het middenste vlees uit zodat je bootjes hebt. Strooi wat zout over de aubergines. (als je niet wil dat de schil van de aubergines eraan blijft doe de schil er dan vanaf en strijk met wat olijfolie in)
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de aubergines.

3

Giet hier overal een goede scheut tomatenpassata in. Strooi er gruyère kaas over. Zet 30 minuten in de oven op een met bakpapier beklede grillplaat.

4

Bak ondertussen de scampi's in wat cocosolie goudbruin. Kruid af met peper en zout.

5

Haal de bootjes uit de oven en kruid af met zout en rozemarijn. Serveer de scampi's erbovenop.

Notes

Aubergine scampi bootjes