Voor 2 personen:
Verwarm de oven op 180 graden.
Snijd de aubergines in 2 gelijke helften. Haal er het middenste vlees uit zodat je bootjes hebt. Strooi wat zout over de aubergines. (als je niet wil dat de schil van de aubergines eraan blijft doe de schil er dan vanaf en strijk met wat olijfolie in)
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de aubergines.
Giet hier overal een goede scheut tomatenpassata in. Strooi er gruyère kaas over. Zet 30 minuten in de oven op een met bakpapier beklede grillplaat.
Bak ondertussen de scampi's in wat cocosolie goudbruin. Kruid af met peper en zout.
Haal de bootjes uit de oven en kruid af met zout en rozemarijn. Serveer de scampi's erbovenop.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180 graden.
Snijd de aubergines in 2 gelijke helften. Haal er het middenste vlees uit zodat je bootjes hebt. Strooi wat zout over de aubergines. (als je niet wil dat de schil van de aubergines eraan blijft doe de schil er dan vanaf en strijk met wat olijfolie in)
Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel over de aubergines.
Giet hier overal een goede scheut tomatenpassata in. Strooi er gruyère kaas over. Zet 30 minuten in de oven op een met bakpapier beklede grillplaat.
Bak ondertussen de scampi's in wat cocosolie goudbruin. Kruid af met peper en zout.
Haal de bootjes uit de oven en kruid af met zout en rozemarijn. Serveer de scampi's erbovenop.
Geef een reactie