Voor 2 personen:
Verwarm de oven op 180 graden.
Schil de zoete aardappelen. Snijd in kleine stukjes en laat 10 min koken in kokend water.
Doe de pel van de ajuin en de look en snijd in kleine stukjes. Verhit een antikleefpan met wat olijfolie en bak de ajuin en look glazig.
Verwijder de schil van de wortels en de courgette. Snijd in stukjes en voeg toe in de pan. Laat alles 10min bakken op een zacht vuur (af en toe omroeren) en doe er peper en zout op.
Doe de kippenlapjes in een ovenschaal en kruid goed af met peper en zout. Doe hierover een goede scheut olijfolie en zet in de oven.
Giet de aardappelen af en pureer met wat soyamelk. Doe de puree in een andere ovenschaal. Doe hierop de krokant gebakken groentjes en strooi er eventueel wat magere geraspte kaas op. Zet dit ook in de oven.
Laat de schotels nog 20 min bakken.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180 graden.
Schil de zoete aardappelen. Snijd in kleine stukjes en laat 10 min koken in kokend water.
Doe de pel van de ajuin en de look en snijd in kleine stukjes. Verhit een antikleefpan met wat olijfolie en bak de ajuin en look glazig.
Verwijder de schil van de wortels en de courgette. Snijd in stukjes en voeg toe in de pan. Laat alles 10min bakken op een zacht vuur (af en toe omroeren) en doe er peper en zout op.
Doe de kippenlapjes in een ovenschaal en kruid goed af met peper en zout. Doe hierover een goede scheut olijfolie en zet in de oven.
Giet de aardappelen af en pureer met wat soyamelk. Doe de puree in een andere ovenschaal. Doe hierop de krokant gebakken groentjes en strooi er eventueel wat magere geraspte kaas op. Zet dit ook in de oven.
Laat de schotels nog 20 min bakken.
Geef een reactie