Voor 2 personen:
4 grote tomaten
200 gr grijze garnalen
1 potje zongedroogde tomaten op olie
3 el yoghurt
bieslook
peper en zout
salade naar keuze: sla, worteltjes, komkommer,...
1
Was de tomaten en hol ze uit met een mes en een lepel (gebruik het vruchtvlees in soep). Snipper de bieslook heel fijn.
2
Doe de grijze garnalen in een kom en doe hierbij de zongedroogde tomaten, de olie van de zongedroogde tomaten, de bieslook en de yoghurt. Kruid af met peper en zout. Meng goed door elkaar. Schep het garnaalmengsel in de uitgeholde tomaten. Werk af met jouw eigen verkozen salade.
CategorieLunch
Ingrediënten
4 grote tomaten
200 gr grijze garnalen
1 potje zongedroogde tomaten op olie
3 el yoghurt
bieslook
peper en zout
salade naar keuze: sla, worteltjes, komkommer,...
Geef een reactie