Voor 2 personen:
Snijd de paprika in twee en verwijder de zaden en zaadlijsten. Snijd in fijne reepjes. Snijd de komkommer in fijne blokjes of schijfjes. Pel de ui, snijd in twee en snijd in ringen.
Snijd de sneden brood in kleine blokjes. Doe een heel klein beetje olijfolie op een antikleefpan en laat opwarmen. Laat de stukjes brood krokant bakken tot croutons op middelhoog uur. Dit duur niet lang!
Verdeel ondertussen de krulsla in kommetjes. Verdeel er de komkommer, paprika, uiringen, olijven overheen. Doe er de (vegan) kaasblokjes of fetablokjes erboven op en giet ook wat van de olie overheen de salade. Haal de croutons van het vuur af en verspreid over de salades. Kruid goed af met peper en zout.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snijd de paprika in twee en verwijder de zaden en zaadlijsten. Snijd in fijne reepjes. Snijd de komkommer in fijne blokjes of schijfjes. Pel de ui, snijd in twee en snijd in ringen.
Snijd de sneden brood in kleine blokjes. Doe een heel klein beetje olijfolie op een antikleefpan en laat opwarmen. Laat de stukjes brood krokant bakken tot croutons op middelhoog uur. Dit duur niet lang!
Verdeel ondertussen de krulsla in kommetjes. Verdeel er de komkommer, paprika, uiringen, olijven overheen. Doe er de (vegan) kaasblokjes of fetablokjes erboven op en giet ook wat van de olie overheen de salade. Haal de croutons van het vuur af en verspreid over de salades. Kruid goed af met peper en zout.
Geef een reactie