Voor 2 personen:



 1 zakje krulsla
 1 potje (SoCheesy vegan) kaasblokjes of fetablokjes op olie
 1 rode ui
 1 duimlengte komkommer
 1 rode paprika
 2 sneden volkoren brood
 handvol olijven
 Olijfolie, peper en zout

1

Snijd de paprika in twee en verwijder de zaden en zaadlijsten. Snijd in fijne reepjes. Snijd de komkommer in fijne blokjes of schijfjes. Pel de ui, snijd in twee en snijd in ringen.

2

Snijd de sneden brood in kleine blokjes. Doe een heel klein beetje olijfolie op een antikleefpan en laat opwarmen. Laat de stukjes brood krokant bakken tot croutons op middelhoog uur. Dit duur niet lang!

3

Verdeel ondertussen de krulsla in kommetjes. Verdeel er de komkommer, paprika, uiringen, olijven overheen. Doe er de (vegan) kaasblokjes of fetablokjes erboven op en giet ook wat van de olie overheen de salade. Haal de croutons van het vuur af en verspreid over de salades. Kruid goed af met peper en zout.



Ingrediënten

 1 zakje krulsla
 1 potje (SoCheesy vegan) kaasblokjes of fetablokjes op olie
 1 rode ui
 1 duimlengte komkommer
 1 rode paprika
 2 sneden volkoren brood
 handvol olijven
 Olijfolie, peper en zout

Aanwijzingen

1

Snijd de paprika in twee en verwijder de zaden en zaadlijsten. Snijd in fijne reepjes. Snijd de komkommer in fijne blokjes of schijfjes. Pel de ui, snijd in twee en snijd in ringen.

2

Snijd de sneden brood in kleine blokjes. Doe een heel klein beetje olijfolie op een antikleefpan en laat opwarmen. Laat de stukjes brood krokant bakken tot croutons op middelhoog uur. Dit duur niet lang!

3

Verdeel ondertussen de krulsla in kommetjes. Verdeel er de komkommer, paprika, uiringen, olijven overheen. Doe er de (vegan) kaasblokjes of fetablokjes erboven op en giet ook wat van de olie overheen de salade. Haal de croutons van het vuur af en verspreid over de salades. Kruid goed af met peper en zout.

Notes

Griekse salade