Voor 2 personen:

 125 ml water
 100 gr lijnzaden
 50 gr chiazaden
 50 gr pompoenpitten
 snuifje zout
1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het water in een kom en voeg de zaden en pitten toe. Laat 5 minuten intrekken. De zaden nemen het water op en er ontstaat een soort beslag. Roer onder elkaar.

2

Neem een ovenplaat en bedek het met bakpapier. Smeer het pittenbeslag erop uit tot je een dunne vierkante koek krijgt. Zet in de oven voor 15 minuten.

3

Snijd de grote cracker meteen in kleinere stukjes.

Ingrediënten

 125 ml water
 100 gr lijnzaden
 50 gr chiazaden
 50 gr pompoenpitten
 snuifje zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe het water in een kom en voeg de zaden en pitten toe. Laat 5 minuten intrekken. De zaden nemen het water op en er ontstaat een soort beslag. Roer onder elkaar.

2

Neem een ovenplaat en bedek het met bakpapier. Smeer het pittenbeslag erop uit tot je een dunne vierkante koek krijgt. Zet in de oven voor 15 minuten.

3

Snijd de grote cracker meteen in kleinere stukjes.

Notes

Hartige zadencrackers