Voor 1 grote pot:
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Bedek een ovenplaat met bakpapier.
Doe de kokosolie in een koffietas en zet in de warme oven, zodat het smelt.
Hak de noten grof. Giet de havervlokken, de zaden, amandelschilfers en noten op de ovenplaat. Voeg het nesquikpoeder (of cacaopoeder) toe en roer alles goed door elkaar. Giet hierover de kokosolie en agavesiroop. Roer alles nogmaals goed door elkaar.
Zet voor 35 à 40 minuten in de oven en roer in de tussentijd 2 keer om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Bewaar 4 weken in een afgesloten pot. Heerlijk bij yoghurt en in de nesquikversie wordt het zeker geapprecieerd door kinderen!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 170 graden.
Bedek een ovenplaat met bakpapier.
Doe de kokosolie in een koffietas en zet in de warme oven, zodat het smelt.
Hak de noten grof. Giet de havervlokken, de zaden, amandelschilfers en noten op de ovenplaat. Voeg het nesquikpoeder (of cacaopoeder) toe en roer alles goed door elkaar. Giet hierover de kokosolie en agavesiroop. Roer alles nogmaals goed door elkaar.
Zet voor 35 à 40 minuten in de oven en roer in de tussentijd 2 keer om. Haal uit de oven en laat afkoelen. Bewaar 4 weken in een afgesloten pot. Heerlijk bij yoghurt en in de nesquikversie wordt het zeker geapprecieerd door kinderen!
Geef een reactie