Voor 1 cheesecake (8 porties):
Verwarm de oven op 160 graden.
Meng de kwark met de kaneel en de agavesiroop.
Klop de eieren luchtig in een aparte kom en voeg nadien al roerend toe aan de kwark. Roer alles nog eens goed om.
Het kruimeldeeg is meestal opgerold in een bakpapier. Rol het bakpapier met het kruimeldeeg op open overheen een ronde of vierkante bakvorm van 24 à 26 cm (gebruik het bakpapiertje dat rond het kruimeldeeg zit. Ontbreekt dit? Neem dan een bakpapier). Druk aan zodat je een taartbodem krijgt. Giet het kwarkmengsel erin. Zet ca. 50 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen in de koelkast. Bekleed nadien met de aardbeien, granaatappelpitjes (dit doe je door 4 granaatappelhelften in een kom met water te houden. Duw de pitjes eruit en scheid de pitjes van de witte velletjes) en de amdandelschilfers.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 160 graden.
Meng de kwark met de kaneel en de agavesiroop.
Klop de eieren luchtig in een aparte kom en voeg nadien al roerend toe aan de kwark. Roer alles nog eens goed om.
Het kruimeldeeg is meestal opgerold in een bakpapier. Rol het bakpapier met het kruimeldeeg op open overheen een ronde of vierkante bakvorm van 24 à 26 cm (gebruik het bakpapiertje dat rond het kruimeldeeg zit. Ontbreekt dit? Neem dan een bakpapier). Druk aan zodat je een taartbodem krijgt. Giet het kwarkmengsel erin. Zet ca. 50 minuten in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen in de koelkast. Bekleed nadien met de aardbeien, granaatappelpitjes (dit doe je door 4 granaatappelhelften in een kom met water te houden. Duw de pitjes eruit en scheid de pitjes van de witte velletjes) en de amdandelschilfers.
Geef een reactie