Voor 2 personen:
Doe wat olie in een antiaanbakpan en verhit op middelhoog vuur. Bak hierin de groene asperges al schuddend gedurende een minuut of 5 beetgaar. Snijd ondertussen de sneden brood in heel fijne blokjes. en kruid ze met zout, peper en flink wat cayennepeper. Snijd de tomaatjes in twee.
Leg de asperges op een bord en dek ze af zodat ze warm blijven.
Bak de blokjes brood op de warme pan in het sausje van de asperges al schuddend krokant. Voeg op het einde de pompoenpitten toe, zodat ook zij krokant worden. Zet dan het vuur uit.
Doe de asperges samen met de sneetjes parmaham, tomaatjes en krokante brood-pompoenkruim in een kom en meng onder elkaar. Doe op borden en werk af door er nog wat feta overheen te verkluimelen. Geniet van deze lauwe salade!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe wat olie in een antiaanbakpan en verhit op middelhoog vuur. Bak hierin de groene asperges al schuddend gedurende een minuut of 5 beetgaar. Snijd ondertussen de sneden brood in heel fijne blokjes. en kruid ze met zout, peper en flink wat cayennepeper. Snijd de tomaatjes in twee.
Leg de asperges op een bord en dek ze af zodat ze warm blijven.
Bak de blokjes brood op de warme pan in het sausje van de asperges al schuddend krokant. Voeg op het einde de pompoenpitten toe, zodat ook zij krokant worden. Zet dan het vuur uit.
Doe de asperges samen met de sneetjes parmaham, tomaatjes en krokante brood-pompoenkruim in een kom en meng onder elkaar. Doe op borden en werk af door er nog wat feta overheen te verkluimelen. Geniet van deze lauwe salade!
Geef een reactie