Voor 2 personen:
Rooster het brood goudbruin. Rits de tomaatjes van de tros af en doe in een kom (hou nog 2 tomaatjes opzij voor de afwerking). Voeg de feta toe. Mix met een staafmixer of blender kort tot een dikke massa. Kruid met peper en zout.
Pel de ui en snijd in ringen. Verhit een scheut olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Klop de eieren op de rand stuk en laat zachtjes in de pan glijden. Bak tot spiegeleitjes (paardenoog).
Dresseer het geroosterde notenbrood op borden. Smeer de tomatenspread erop. Leg hierop een spiegelei. Werk af met de rode ui en nog een tomaatje on top.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Rooster het brood goudbruin. Rits de tomaatjes van de tros af en doe in een kom (hou nog 2 tomaatjes opzij voor de afwerking). Voeg de feta toe. Mix met een staafmixer of blender kort tot een dikke massa. Kruid met peper en zout.
Pel de ui en snijd in ringen. Verhit een scheut olijfolie in een antiaanbakpan op middelhoog vuur. Klop de eieren op de rand stuk en laat zachtjes in de pan glijden. Bak tot spiegeleitjes (paardenoog).
Dresseer het geroosterde notenbrood op borden. Smeer de tomatenspread erop. Leg hierop een spiegelei. Werk af met de rode ui en nog een tomaatje on top.
Geef een reactie