Voor 2 personen:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwijder zaden en zaadlijsten van de paprika. Snijd in stukken. Snijd de courgette in blokjes. Snijd de rode ui in ringen en voeg deze toe in de schaal.
Neem een grote ovenschaal. Doe de courgette, paprika en uiringen erin. Scheur het brood in stukken en voeg toe aan de ovenschaal. Scheur 2 sneetjes kaas en verdeel over de groenteschotel.
Pers een teentje knoflook uit boven de schaal en besprenkel het geheel royaal met olijfolie en balsamico. Voeg verse basilicum en de andere kruiden toe en roer door elkaar.
Scheur de andere sneetjes jonge kaas en verdeel over de schotel. Niet meer roeren nu, dit zorgt voor een kazig korstje☺️
Zet gedurende ca. 15 minuten in de oven.
Garneer nadien nog met wat extra verse basilicum.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Verwijder zaden en zaadlijsten van de paprika. Snijd in stukken. Snijd de courgette in blokjes. Snijd de rode ui in ringen en voeg deze toe in de schaal.
Neem een grote ovenschaal. Doe de courgette, paprika en uiringen erin. Scheur het brood in stukken en voeg toe aan de ovenschaal. Scheur 2 sneetjes kaas en verdeel over de groenteschotel.
Pers een teentje knoflook uit boven de schaal en besprenkel het geheel royaal met olijfolie en balsamico. Voeg verse basilicum en de andere kruiden toe en roer door elkaar.
Scheur de andere sneetjes jonge kaas en verdeel over de schotel. Niet meer roeren nu, dit zorgt voor een kazig korstje☺️
Zet gedurende ca. 15 minuten in de oven.
Garneer nadien nog met wat extra verse basilicum.
Geef een reactie