Voor 4 koekjes:




 4 persappelsienen
 5 grote el chiazaden
 2 el agave siroop
 200 g donkere chocolade

1

Pers de sinaasappels uit en vang op in een kom.

 

2

Voeg de chiazaden en de siroop toe en roer alles goed door elkaar. Giet in cupcakevormpjes (jij kiest zelf de dikte!) en zet voor een nachtje in de diepvries.

 

3

Smelt de dag nadien de chocolade in een kommetje in de microgolfoven of au-bain-marie. Laat eventjes afkoelen tot het lauw is. Haal de ingevroren chiacups uit de diepvries en wentel ze door de chocolade. Leg op een bord met bakpapier. De chocolade stolt door de kou van de chiacups. Bewaar in de diepvries, anders smelten ze. Als je ze wil eten laat je ze 5 minuutjes ontdooien en smul ze dan meteen op☺️☺️



Ingrediënten

 4 persappelsienen
 5 grote el chiazaden
 2 el agave siroop
 200 g donkere chocolade

Aanwijzingen

1

Pers de sinaasappels uit en vang op in een kom.

 

2

Voeg de chiazaden en de siroop toe en roer alles goed door elkaar. Giet in cupcakevormpjes (jij kiest zelf de dikte!) en zet voor een nachtje in de diepvries.

 

3

Smelt de dag nadien de chocolade in een kommetje in de microgolfoven of au-bain-marie. Laat eventjes afkoelen tot het lauw is. Haal de ingevroren chiacups uit de diepvries en wentel ze door de chocolade. Leg op een bord met bakpapier. De chocolade stolt door de kou van de chiacups. Bewaar in de diepvries, anders smelten ze. Als je ze wil eten laat je ze 5 minuutjes ontdooien en smul ze dan meteen op☺️☺️

Notes

Frozen chiakoekjes