Voor 2 personen:
Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen.
Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen.
Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken.
Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof.
Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe. Giet er de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout.
Roer alles door elkaar. Rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de sperziebonen gaar en giet ze af. Laat even afkoelen.
Warm de quinoa op en doe in een kom. Laat ook even afkoelen.
Snijd ondertussen de perziken in maantjes en verwijder de pit. Laat het blikje erwten uitlekken.
Rooster de pompoenpitten krokant in een pannetje zonder vetstof.
Voeg de quinoa bij de bonen. Voeg de erwtjes en stukken perzik toe. Giet er de soyasaus overheen en kruid af met goed wat peper en zout.
Roer alles door elkaar. Rasp er wat parmezaan overheen en werk af met de geroosterde pompoenpitjes.
Geef een reactie