Voor 1 taart (8 porties):
Voor de bodem: verwarm de oven voor op 175graden.
Maal de noten samen met de havermout, eiwit (enkel wit van een ei), amandelmeel, vanilleextract, honing en 150 ml water fijn in een blender. Doe dit notenmengsel in een taartvorm en zet 15 min in de oven. Laat nadien afkoelen in de frigo.
Voor het cheesy beslag: verhit 50ml water in een pan en doe er de kwark bij roer goed terwijl de kwark warm wordt. Giet hierbij het citroensap en de geste (rasp van de schil) van 1 limoen.
Doe het kwarkbeslag op de notenbodem en zet 2,5 uur minstens in de frigo. Werk nadien af met 250 gr gemixt rood fruit en 100 gr ongemixt fruit.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Voor de bodem: verwarm de oven voor op 175graden.
Maal de noten samen met de havermout, eiwit (enkel wit van een ei), amandelmeel, vanilleextract, honing en 150 ml water fijn in een blender. Doe dit notenmengsel in een taartvorm en zet 15 min in de oven. Laat nadien afkoelen in de frigo.
Voor het cheesy beslag: verhit 50ml water in een pan en doe er de kwark bij roer goed terwijl de kwark warm wordt. Giet hierbij het citroensap en de geste (rasp van de schil) van 1 limoen.
Doe het kwarkbeslag op de notenbodem en zet 2,5 uur minstens in de frigo. Werk nadien af met 250 gr gemixt rood fruit en 100 gr ongemixt fruit.
Geef een reactie