Voor 1 grote koek (+- 6 porties):




 250 g gedroogde abrikozen
 100 g donkere chocolade
 5 grote el granola
 1 el kokosolie

1

⭐️Verwarm de chocolade met de kokosolie au-bain-marie.

Bedek een plat bord met bak- of zilverpapier. Verdeel hierover de gedroogde abrikozen. Zorg ervoor dat ze elkaar overlappen / elkaar raken. Druk stevig aan.

2

Overgiet de abrikozen met de gesmolten chocolade en verdeel er de granola overheen.

3

Zet 1 nachtje in de diepvries of toch op z’n minst 3 uur.
Haal de koek eruit, breek er een stuk af en geniet meteen. Bewaar de rest van de bar in de diepvries, anders smelt de chocolade en vallen ze uit elkaar.



Ingrediënten

 250 g gedroogde abrikozen
 100 g donkere chocolade
 5 grote el granola
 1 el kokosolie

Aanwijzingen

1

⭐️Verwarm de chocolade met de kokosolie au-bain-marie.

Bedek een plat bord met bak- of zilverpapier. Verdeel hierover de gedroogde abrikozen. Zorg ervoor dat ze elkaar overlappen / elkaar raken. Druk stevig aan.

2

Overgiet de abrikozen met de gesmolten chocolade en verdeel er de granola overheen.

3

Zet 1 nachtje in de diepvries of toch op z’n minst 3 uur.
Haal de koek eruit, breek er een stuk af en geniet meteen. Bewaar de rest van de bar in de diepvries, anders smelt de chocolade en vallen ze uit elkaar.

Notes

Abrikozenbar met granola en chocolade