Voor 5 tot 6 wafels:
Meng het amandelmeel met de bloem (of andere meel) en het bakpoeder goed door elkaar in een kom.
Voeg de yoghurt, kokosbloesemsuiker (of honing), de banaan en eieren toe. Mix alles door elkaar tot een dik beslag.
Verhit het wafelijzer. Doe een klein beetje kokosolie op het wafelijzer. Schep wat van het beslag erin en bak gedurende ca. 3 minuten tot een lekkere wafel. Herhaal tot al het beslag op is. Bewaar ze 3 dagen in vershoudfolie op kamertemeratuur of vries ze in (3 weken houdbaar).
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng het amandelmeel met de bloem (of andere meel) en het bakpoeder goed door elkaar in een kom.
Voeg de yoghurt, kokosbloesemsuiker (of honing), de banaan en eieren toe. Mix alles door elkaar tot een dik beslag.
Verhit het wafelijzer. Doe een klein beetje kokosolie op het wafelijzer. Schep wat van het beslag erin en bak gedurende ca. 3 minuten tot een lekkere wafel. Herhaal tot al het beslag op is. Bewaar ze 3 dagen in vershoudfolie op kamertemeratuur of vries ze in (3 weken houdbaar).
Geef een reactie