Voor 5 tot 6 wafels:



 200 g amandelmeel (of amandelnoten blenden tot meel)
 2 eieren
 1 banaan
 100 g volkoren tarwebloem of volkoren meel
 2 el kokosbloesemsuiker of honing
 200 g yoghurt met een smaakje (alpro kers no added sugars)
 1 tl bakpoeder
 kokosolie voor het wafelijzer

1

Meng het amandelmeel met de bloem (of andere meel) en het bakpoeder goed door elkaar in een kom.

2

Voeg de yoghurt, kokosbloesemsuiker (of honing), de banaan en eieren toe. Mix alles door elkaar tot een dik beslag.

3

Verhit het wafelijzer. Doe een klein beetje kokosolie op het wafelijzer. Schep wat van het beslag erin en bak gedurende ca. 3 minuten tot een lekkere wafel. Herhaal tot al het beslag op is. Bewaar ze 3 dagen in vershoudfolie op kamertemeratuur of vries ze in (3 weken houdbaar).



Ingrediënten

 200 g amandelmeel (of amandelnoten blenden tot meel)
 2 eieren
 1 banaan
 100 g volkoren tarwebloem of volkoren meel
 2 el kokosbloesemsuiker of honing
 200 g yoghurt met een smaakje (alpro kers no added sugars)
 1 tl bakpoeder
 kokosolie voor het wafelijzer

Aanwijzingen

1

Meng het amandelmeel met de bloem (of andere meel) en het bakpoeder goed door elkaar in een kom.

2

Voeg de yoghurt, kokosbloesemsuiker (of honing), de banaan en eieren toe. Mix alles door elkaar tot een dik beslag.

3

Verhit het wafelijzer. Doe een klein beetje kokosolie op het wafelijzer. Schep wat van het beslag erin en bak gedurende ca. 3 minuten tot een lekkere wafel. Herhaal tot al het beslag op is. Bewaar ze 3 dagen in vershoudfolie op kamertemeratuur of vries ze in (3 weken houdbaar).

Notes

Amandel-yoghurtwafels