Voor 2 personen: 




 2 dikke sneden noten- of waldkornbrood
 1 rijpe avocado
 1 bol burrata
 1 tl chilivlokken
 2 tl agavesiroop of ahornsiroop 
 zwarte peper en zout
 sap van 1/2 citroen
 optioneel: tuinkers

1

Snijd de avocado open, verwijder de pit en doe het vruchtvlees op een bord. Plet met een vork. Kruid met peper en zout en besprenkel met het citroensap.

2

Rooster het brood in de broodrooster. Doe de siroop samen met de chilivlokken in een potje en meng.

3

Maak nu de toasts. Leg de geroosterde sneden brood op een bord. Smeer er de geplette avocado en de burrata over uit. Besprenkel met de sweet-chili saus. Werk eventueel af met wat tuinkers. Eet smakelijk! 



Categorie

Ingrediënten

 2 dikke sneden noten- of waldkornbrood
 1 rijpe avocado
 1 bol burrata
 1 tl chilivlokken
 2 tl agavesiroop of ahornsiroop 
 zwarte peper en zout
 sap van 1/2 citroen
 optioneel: tuinkers

Aanwijzingen

1

Snijd de avocado open, verwijder de pit en doe het vruchtvlees op een bord. Plet met een vork. Kruid met peper en zout en besprenkel met het citroensap.

2

Rooster het brood in de broodrooster. Doe de siroop samen met de chilivlokken in een potje en meng.

3

Maak nu de toasts. Leg de geroosterde sneden brood op een bord. Smeer er de geplette avocado en de burrata over uit. Besprenkel met de sweet-chili saus. Werk eventueel af met wat tuinkers. Eet smakelijk! 

Notes

Avocado toast met burrata & sweet-chili saus