Voor 1 cake ca. 10 porties:
Verwarm de oven op 180 graden.
Laat de dadels weken in warm water. Schil de kiwi en snijd in plakjes.
Meng het meel, zout, kaneel, bakpoeder goed door elkaar.
Voeg de eieren, bananen, yoghurt, dadels, siroop, citroensap, olijfolie toe en blend tot een dikke massa.
Vet een bakvorm in met olie. Giet het beslag erin. Week af met de plakjes kiwi. Laat 35 a 40 minuten bakken in de oven.
Laat afkoelen en snijd in plakjes.
Laat de dadels weken in warm water. Schil de kiwi en snijd in plakjes.
Meng het meel, zout, kaneel, bakpoeder goed door elkaar.
Voeg de eieren, bananen, yoghurt, dadels, siroop, citroensap, olijfolie toe en blend tot een dikke massa.
Vet een bakvorm in met olie. Giet het beslag erin. Week af met de plakjes kiwi. Laat 35 a 40 minuten bakken in de oven.
Laat afkoelen en snijd in plakjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180 graden.
Laat de dadels weken in warm water. Schil de kiwi en snijd in plakjes.
Meng het meel, zout, kaneel, bakpoeder goed door elkaar.
Voeg de eieren, bananen, yoghurt, dadels, siroop, citroensap, olijfolie toe en blend tot een dikke massa.
Vet een bakvorm in met olie. Giet het beslag erin. Week af met de plakjes kiwi. Laat 35 a 40 minuten bakken in de oven.
Laat afkoelen en snijd in plakjes.
Laat de dadels weken in warm water. Schil de kiwi en snijd in plakjes.
Meng het meel, zout, kaneel, bakpoeder goed door elkaar.
Voeg de eieren, bananen, yoghurt, dadels, siroop, citroensap, olijfolie toe en blend tot een dikke massa.
Vet een bakvorm in met olie. Giet het beslag erin. Week af met de plakjes kiwi. Laat 35 a 40 minuten bakken in de oven.
Laat afkoelen en snijd in plakjes.
Geef een reactie