Voor 1 cake van +-10 porties:
Verwarm de oven op 170 graden.
Plet de bananen met een vork in een grote kom. Voeg de olie, melk, het ei en de skyr toe. Roer door elkaar. Voeg hier de bloem, suikervervanger, bicarbonaat, (eiwitpoeder) en chocolate chips aan toe en roer alles nogmaals goed door elkaar.
Bedek een cakevorm met bakpapier. Ik doe die met een papiertje voor de helft en strijk de rest in met olie. Dan kan je nadien het bakpapiertje lift en komt alles mooi los.
Zet 35 à 40 minuten in de oven. Zet de oven op een kier en laat de cake zo afkoelen.
Snijd in stukken en maak ze loaded met de toppings naar keuze🤟🌈
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 170 graden.
Plet de bananen met een vork in een grote kom. Voeg de olie, melk, het ei en de skyr toe. Roer door elkaar. Voeg hier de bloem, suikervervanger, bicarbonaat, (eiwitpoeder) en chocolate chips aan toe en roer alles nogmaals goed door elkaar.
Bedek een cakevorm met bakpapier. Ik doe die met een papiertje voor de helft en strijk de rest in met olie. Dan kan je nadien het bakpapiertje lift en komt alles mooi los.
Zet 35 à 40 minuten in de oven. Zet de oven op een kier en laat de cake zo afkoelen.
Snijd in stukken en maak ze loaded met de toppings naar keuze🤟🌈
Geef een reactie