Voor 1 taart:

 3 zoete appels
 3 eieren
 100 g amandelmeel
 80 g speltbloem
 2 tl bakpoeder
 3 el agave honing of biologische bijenhoning
 1 tl kaneel
1

Verwarm de oven op 180 graden op heteluchtfunctie.

2

Schil twee van de appels en verwijder het klokhuis. Snijd in grove stukken. Schil de andere appel en verwijder het klokhuis. Snijd in maantjes.

3

Breek de eieren en laat in een kom glijden. Voeg de grove stukken appel toe en mix of blend tot een dikke brij.

4

Voeg het meel, bloem, bakpoeder en de honing toe. Roer alles door elkaar tot een dik beslag.

5

Giet het beslag in een springvorm of andere taartvorm. Zet 30 à 35 minuten in de oven. Klaar als je er met een mespunt ingaat en er niets meer aankleefd.

Ingrediënten

 3 zoete appels
 3 eieren
 100 g amandelmeel
 80 g speltbloem
 2 tl bakpoeder
 3 el agave honing of biologische bijenhoning
 1 tl kaneel

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden op heteluchtfunctie.

2

Schil twee van de appels en verwijder het klokhuis. Snijd in grove stukken. Schil de andere appel en verwijder het klokhuis. Snijd in maantjes.

3

Breek de eieren en laat in een kom glijden. Voeg de grove stukken appel toe en mix of blend tot een dikke brij.

4

Voeg het meel, bloem, bakpoeder en de honing toe. Roer alles door elkaar tot een dik beslag.

5

Giet het beslag in een springvorm of andere taartvorm. Zet 30 à 35 minuten in de oven. Klaar als je er met een mespunt ingaat en er niets meer aankleefd.

Notes

Appelstrudeltaart