Voor 6 tot 8 stuks:
4 eieren
140 gr donkere chocolade (+ 70 %)
30 gr noten naar keuze (ik gebruikte cashewnoten)
2 el honing (agave/acacia)
60 gr havermeel (havermout blenden tot meel)
1
Verwarm de oven op 180 graden.
2
Smelt de chocolade au-bain-marie.
3
Hak de noten in kleine stukjes.
4
Meng de ingrediënten door elkaar. Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het chocoladenbeslag erin.
5
Zet 15 minuten in de oven. Haal het eruit en laat afkoelen. Snijd nadien in gelijke vierkanten.
CategorieSnacks, Taart, gebak & cake
Ingrediënten
4 eieren
140 gr donkere chocolade (+ 70 %)
30 gr noten naar keuze (ik gebruikte cashewnoten)
2 el honing (agave/acacia)
60 gr havermeel (havermout blenden tot meel)
Aanwijzingen
1
Verwarm de oven op 180 graden.
2
Smelt de chocolade au-bain-marie.
3
Hak de noten in kleine stukjes.
4
Meng de ingrediënten door elkaar. Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het chocoladenbeslag erin.
5
Zet 15 minuten in de oven. Haal het eruit en laat afkoelen. Snijd nadien in gelijke vierkanten.
Geef een reactie