Voor 6 stuks:
80 g fijne havervlokken (havermout)
3 el cashewpasta of 100% pure pindakaasik gebruik die van foodspring
3 el olijfolie
50 ml water
2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
30 g donkere chocolade (70% cacao of meer)snufje zout
1
Verwarm de oven op 180 graden.
2
Doe alle ingrediënten (behalve de chocolade) bij elkaar en roer alles goed om tot een kleverige massa. Hak de chocolade grof en leg opzij.
3
Bedek een ovenplaat met bakpapier. Maak je handen nat en schep balletjes uit het beslag. Leg ze op de bakplaat en duw ze plat. Schuif 5 minuten in de oven.
4
Doe na 5 minuten de oven even open en verdeel de grof gehakte chocolade over de cookies. Laat de cookies nadien nogmaals 5 à 7 minuten doorbakken. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.
CategorieSnacks, Taart, gebak & cake
Ingrediënten
80 g fijne havervlokken (havermout)
3 el cashewpasta of 100% pure pindakaasik gebruik die van foodspring
3 el olijfolie
50 ml water
2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
30 g donkere chocolade (70% cacao of meer)snufje zout
Geef een reactie