Voor 6 stuks:




 80 g fijne havervlokken (havermout)
 3 el cashewpasta of 100% pure pindakaasik gebruik die van foodspring
 3 el olijfolie
 50 ml water
 2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
 30 g donkere chocolade (70% cacao of meer)snufje zout

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Doe alle ingrediënten (behalve de chocolade) bij elkaar en roer alles goed om tot een kleverige massa. Hak de chocolade grof en leg opzij.

3

Bedek een ovenplaat met bakpapier. Maak je handen nat en schep balletjes uit het beslag. Leg ze op de bakplaat en duw ze plat. Schuif 5 minuten in de oven.

4

Doe na 5 minuten de oven even open en verdeel de grof gehakte chocolade over de cookies. Laat de cookies nadien nogmaals 5 à 7 minuten doorbakken. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.



Ingrediënten

 80 g fijne havervlokken (havermout)
 3 el cashewpasta of 100% pure pindakaasik gebruik die van foodspring
 3 el olijfolie
 50 ml water
 2 el vloeibare bijenhoning of agavesiroop
 30 g donkere chocolade (70% cacao of meer)snufje zout

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 180 graden.

2

Doe alle ingrediënten (behalve de chocolade) bij elkaar en roer alles goed om tot een kleverige massa. Hak de chocolade grof en leg opzij.

3

Bedek een ovenplaat met bakpapier. Maak je handen nat en schep balletjes uit het beslag. Leg ze op de bakplaat en duw ze plat. Schuif 5 minuten in de oven.

4

Doe na 5 minuten de oven even open en verdeel de grof gehakte chocolade over de cookies. Laat de cookies nadien nogmaals 5 à 7 minuten doorbakken. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.

Notes

Cashewcookies