Voor 2 personen




 125 ml slagroom
 150 g roomkaasik gebruik philadelphia original
 3 el suikervrije aardbeienconfituurik gebruik effi
 8 verse aardbeien
 6 droge koekjesik gebruik suikerarme van céréal

1

Doe de slagroom samen met de roomkaas in een kom en klop met een garde goed onder elkaar. Voeg daarna de confituur toe en roer nogmaals onder elkaar.

2

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in schijfjes. Verkruimel de koekjes.

3

Doe de koekjes crumble onderaan 2 potjes/kommetjes. Doe er een grote schep van de roomkaas op. Verdeel er dan de aardbeien overheen. Schep er de rest van de roomkaas op. Druk wat aan en laat minstens 2uur of 1 nachtje in de koelkast staan.



Ingrediënten

 125 ml slagroom
 150 g roomkaasik gebruik philadelphia original
 3 el suikervrije aardbeienconfituurik gebruik effi
 8 verse aardbeien
 6 droge koekjesik gebruik suikerarme van céréal

Aanwijzingen

1

Doe de slagroom samen met de roomkaas in een kom en klop met een garde goed onder elkaar. Voeg daarna de confituur toe en roer nogmaals onder elkaar.

2

Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd in schijfjes. Verkruimel de koekjes.

3

Doe de koekjes crumble onderaan 2 potjes/kommetjes. Doe er een grote schep van de roomkaas op. Verdeel er dan de aardbeien overheen. Schep er de rest van de roomkaas op. Druk wat aan en laat minstens 2uur of 1 nachtje in de koelkast staan.

Notes

Cheesecake van roomkaas met aardbei