Voor 2 personen:




 120 ml plantaardige melk
 120 ml plantaardige yoghurt met vanillesmaak
 1 el agavesiroop
 2 el chiazaad
 4 SunGold kiwi’s
 Optioneel:el gepofte quinoa en 1 groene kiwi

1

Doe de melk, yoghurt, siroop en 2 grote el chiazaad in een kom. Meng de ingrediënten met een lepel of garde door elkaar. Zet de kom minimaal een uur in de koelkast om de chiapudding op te laten stijven (nachtje ervoor is het makkelijkste).

2

Schil de kiwi’s en doe in een kommetje. Mix met een staafmixer tot een dikke puree. Voeg hierbij 1 el chiazaden en zet ook minstens 1 uur (nacht ervoor) in de koelkast.

3

Verdeel de chiapudding over twee glazen, daarna komt een laagje kiwipuree en als topping de gepofte quinoa. Week nog af met 2 schijfjes Green kiwi als finishing touch🤩

TIP: Ik maak mijn pudding en puree vaak ‘s avonds en assembleer de ochtend nadien het ontbijt in nog geen 1 minuutje. Dat bespaart een hoop tijd!



Ingrediënten

 120 ml plantaardige melk
 120 ml plantaardige yoghurt met vanillesmaak
 1 el agavesiroop
 2 el chiazaad
 4 SunGold kiwi’s
 Optioneel:el gepofte quinoa en 1 groene kiwi

Aanwijzingen

1

Doe de melk, yoghurt, siroop en 2 grote el chiazaad in een kom. Meng de ingrediënten met een lepel of garde door elkaar. Zet de kom minimaal een uur in de koelkast om de chiapudding op te laten stijven (nachtje ervoor is het makkelijkste).

2

Schil de kiwi’s en doe in een kommetje. Mix met een staafmixer tot een dikke puree. Voeg hierbij 1 el chiazaden en zet ook minstens 1 uur (nacht ervoor) in de koelkast.

3

Verdeel de chiapudding over twee glazen, daarna komt een laagje kiwipuree en als topping de gepofte quinoa. Week nog af met 2 schijfjes Green kiwi als finishing touch🤩

TIP: Ik maak mijn pudding en puree vaak ‘s avonds en assembleer de ochtend nadien het ontbijt in nog geen 1 minuutje. Dat bespaart een hoop tijd!

Notes

Chia-vanillepudding met kiwipuree