Feestelijk dessertje voor 4 personen:

(Dit maakte ik voor de feestdagen. Het is niet bepaald gezond, maar wel in balans. 




 400 ml kokosmelk in blik
 100 g donkere chocolade
 2 el kokosbloesemsuiker
 4 passievruchten
 8 droge (zand)koekjesik gebruik mariakoekjes

1

Doe de kokosmelk in een steelpannetje en warm op op middelhoog vuur. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten. Als de chocolade is gesmolten voeg je de suiker toe en verhoog je het vuur. Laat al roerend even opkoken. Zet dan aan de kant en laat afkoelen tot het lauw is.

2

Breek de koekjes grof en verdeel over 4 glazen. Giet de choco-kokospudding erop. Laat 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel er daarna het passievruchtvlees overheen.



Ingrediënten

 400 ml kokosmelk in blik
 100 g donkere chocolade
 2 el kokosbloesemsuiker
 4 passievruchten
 8 droge (zand)koekjesik gebruik mariakoekjes

Aanwijzingen

1

Doe de kokosmelk in een steelpannetje en warm op op middelhoog vuur. Voeg de chocolade in stukjes toe en laat al roerend smelten. Als de chocolade is gesmolten voeg je de suiker toe en verhoog je het vuur. Laat al roerend even opkoken. Zet dan aan de kant en laat afkoelen tot het lauw is.

2

Breek de koekjes grof en verdeel over 4 glazen. Giet de choco-kokospudding erop. Laat 2 uur opstijven in de koelkast. Verdeel er daarna het passievruchtvlees overheen.

Notes

Choco-kokospudding met crumble