Voor 1 taart (12 porties):
Verwarm de oven op 180°C.
Meng het kokosschaafsel, het amandelmeel, en het zout.
Smelt de kokosolie in een kommetje in de microgolfoven gedurende 2 min op 600 watt en meng met de agavesiroop. Meng nu het meel- en kokosoliemengsel door elkaar.
Vet een taartvorm in, stort het meelmengsel erin uit en druk aan.
Bak het deeg 12 minuten in de oven. Laat afkoelen.
Maak de vulling. Verwarm de kokosmelk op een zacht vuurtje. Breek de chocolade in stukjes en voeg ze toe aan de melk. Roer tot de chocolade gesmolten is.
Stort het chocolademengsel uit op de deegbodem en strijk glad. Verdeel de frambozen en blauwe bessen eroverheen. Zet gedurende minstens 2 uur in de koelkast.
TIP: bewaar gedurende 4 dagen in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 180°C.
Meng het kokosschaafsel, het amandelmeel, en het zout.
Smelt de kokosolie in een kommetje in de microgolfoven gedurende 2 min op 600 watt en meng met de agavesiroop. Meng nu het meel- en kokosoliemengsel door elkaar.
Vet een taartvorm in, stort het meelmengsel erin uit en druk aan.
Bak het deeg 12 minuten in de oven. Laat afkoelen.
Maak de vulling. Verwarm de kokosmelk op een zacht vuurtje. Breek de chocolade in stukjes en voeg ze toe aan de melk. Roer tot de chocolade gesmolten is.
Stort het chocolademengsel uit op de deegbodem en strijk glad. Verdeel de frambozen en blauwe bessen eroverheen. Zet gedurende minstens 2 uur in de koelkast.
TIP: bewaar gedurende 4 dagen in de koelkast.
Geef een reactie