Voor 4 porties: 




 480 g Yoghurt op Griekse wijze
 120 ml melk
 150 g donkere chocolade
 200 g fijne havermout
 Handvol frambozen
 Handvol blauwe bessen

1

(Dit receptje moet minstens 3 uur kunnen rusten in de koelkast of 2uur in de diepvries!)

Smelt de melk samen met de chocolade op een zacht vuurtje. Er mogen zeker nog wat klontertjes in zitten.

2

Doe 350 g yoghurt in een kom. Meng met de warme chocolade en de havermout tot een dikke pap.

3

Bedek een ovenschaal met bakpapier. Giet hierin het yoghurtmengsel en strijk open.

4

Verdeel hierover de overige yoghurt en strijk open. Giet de overige chocolade eroverheen en strijk opnieuw open, zodat je een ‘marble’ look krijgt.

5

Verdeel de frambozen en bosbessen en zet minstens 3 uur in de koelkast of 2 uur in de diepvries tot de taart stevig is geworden.

BEWAAR DE TAART IN DE KOELKAST!



Ingrediënten

 480 g Yoghurt op Griekse wijze
 120 ml melk
 150 g donkere chocolade
 200 g fijne havermout
 Handvol frambozen
 Handvol blauwe bessen

Aanwijzingen

1

(Dit receptje moet minstens 3 uur kunnen rusten in de koelkast of 2uur in de diepvries!)

Smelt de melk samen met de chocolade op een zacht vuurtje. Er mogen zeker nog wat klontertjes in zitten.

2

Doe 350 g yoghurt in een kom. Meng met de warme chocolade en de havermout tot een dikke pap.

3

Bedek een ovenschaal met bakpapier. Giet hierin het yoghurtmengsel en strijk open.

4

Verdeel hierover de overige yoghurt en strijk open. Giet de overige chocolade eroverheen en strijk opnieuw open, zodat je een ‘marble’ look krijgt.

5

Verdeel de frambozen en bosbessen en zet minstens 3 uur in de koelkast of 2 uur in de diepvries tot de taart stevig is geworden.

BEWAAR DE TAART IN DE KOELKAST!

Notes

Chocoladen havertaartje met rood fruit