Voor +- 12 stuks (1 portie = 4 stuks): 




 150 g volkoren tarwebloem of speltbloem
 40 ml kokosolie
 5 el chocomelk(alpro chocolate, cécémel,...)
 2 tl speculaaskruiden
 1 kleine tl cacaopoeder
 Optioneel 2 el agavesiroopVoor de echte zoetebekjes!

1

Verwarm de oven op 160 graden. Doe de kokosolie in een koffietas en laat smelten in de warme oven.

2

Meng alle ingrediënten behalve de melk en de olie (en eventueel de siroop) door elkaar in een kom. Voeg al roerend de gesmolten kokosolie (en siroop) toe. Voeg nu lepel per lepel de chocomelk toe (zie dat het deeg niet te klef wordt).

3

Maak tussen je handen balletjes van het deeg en verspreid over een bakplaat dat met bakpapier is bedekt. Prik er eventueel met een tandenstoker enkele gaatjes in (het oog wil ook wat ;) )

4

Zet ze in de oven en laat 15 minuten bakken. Draai ze even om door erdoor te gaan met een houten lepel en laat ze nogmaals 3 minuten bakken. Haal ze uit de oven. Laat ze afkoelen en ENJOY!



Ingrediënten

 150 g volkoren tarwebloem of speltbloem
 40 ml kokosolie
 5 el chocomelk(alpro chocolate, cécémel,...)
 2 tl speculaaskruiden
 1 kleine tl cacaopoeder
 Optioneel 2 el agavesiroopVoor de echte zoetebekjes!

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 160 graden. Doe de kokosolie in een koffietas en laat smelten in de warme oven.

2

Meng alle ingrediënten behalve de melk en de olie (en eventueel de siroop) door elkaar in een kom. Voeg al roerend de gesmolten kokosolie (en siroop) toe. Voeg nu lepel per lepel de chocomelk toe (zie dat het deeg niet te klef wordt).

3

Maak tussen je handen balletjes van het deeg en verspreid over een bakplaat dat met bakpapier is bedekt. Prik er eventueel met een tandenstoker enkele gaatjes in (het oog wil ook wat ;) )

4

Zet ze in de oven en laat 15 minuten bakken. Draai ze even om door erdoor te gaan met een houten lepel en laat ze nogmaals 3 minuten bakken. Haal ze uit de oven. Laat ze afkoelen en ENJOY!

Notes

Chocoladen kruidnoten