Voor een 5 tal stuks:

 1 ei
 80 ml plantaardige melk
 100 gr havermout
 5 el chocoladen proteinepoeder
 1 tl bakpoeder
 optioneel: 125 gr blauwe bessen
1

Mix alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen, tot een dik beslag. Voeg nadien eventueel de blauwe bessen toe (zorgen voor extra antioxidanten) en roer onder elkaar.

2

Verwarm een theelepel kokosolie op een koekenpan op een medium tot hoog vuur.

3

Schep met een soeplepel wat van het beslag en doe op de warme pan. Strijk niet te veel open zodat het een dik pannenkoekje wordt. Laat beide kanten goudbruin bakken. Herhaal met de rest van het beslag tot alles is gebakken. Bekleed met extra fruit en/of honing of eet ze lekker puur op!

Ingrediënten

 1 ei
 80 ml plantaardige melk
 100 gr havermout
 5 el chocoladen proteinepoeder
 1 tl bakpoeder
 optioneel: 125 gr blauwe bessen

Aanwijzingen

1

Mix alle ingrediënten, behalve de blauwe bessen, tot een dik beslag. Voeg nadien eventueel de blauwe bessen toe (zorgen voor extra antioxidanten) en roer onder elkaar.

2

Verwarm een theelepel kokosolie op een koekenpan op een medium tot hoog vuur.

3

Schep met een soeplepel wat van het beslag en doe op de warme pan. Strijk niet te veel open zodat het een dik pannenkoekje wordt. Laat beide kanten goudbruin bakken. Herhaal met de rest van het beslag tot alles is gebakken. Bekleed met extra fruit en/of honing of eet ze lekker puur op!

Notes

Chocoladen proteïne pannenkoekjes