Voor 4 porties:
Smelt de chocolade au-bain-marie.
Leg de dadels in een kommetje met lauw water en laat ze daarin ‘wellen’. Haal ze na 5 minuten uit het water en dep droog.
Giet de gesmolten chocolade in een blender en voeg de dadels en kokosmelk toe. Mix 2 minuten tot een dikke brij. Je kan het ook doen met een staafmixer!
Giet in glaasjes of potjes. Zet gedurende 1 nacht in de koelkast.
Zet 15 minuten voor het serveren even uit de koelkast. Werk nog af met de trosbesjes en cacaopoeder. Serveer feestelijk🎄😌
Ingrediënten
Aanwijzingen
Smelt de chocolade au-bain-marie.
Leg de dadels in een kommetje met lauw water en laat ze daarin ‘wellen’. Haal ze na 5 minuten uit het water en dep droog.
Giet de gesmolten chocolade in een blender en voeg de dadels en kokosmelk toe. Mix 2 minuten tot een dikke brij. Je kan het ook doen met een staafmixer!
Giet in glaasjes of potjes. Zet gedurende 1 nacht in de koelkast.
Zet 15 minuten voor het serveren even uit de koelkast. Werk nog af met de trosbesjes en cacaopoeder. Serveer feestelijk🎄😌
Geef een reactie