Voor 4 porties:




 200 g donkere chocolade
 150 g medjoul dadels
 400 ml kokosmelk
 cacaopoeder en trosbesjes voor de afwerking

1

Smelt de chocolade au-bain-marie.

2

Leg de dadels in een kommetje met lauw water en laat ze daarin ‘wellen’. Haal ze na 5 minuten uit het water en dep droog.

3

Giet de gesmolten chocolade in een blender en voeg de dadels en kokosmelk toe. Mix 2 minuten tot een dikke brij. Je kan het ook doen met een staafmixer!

4

Giet in glaasjes of potjes. Zet gedurende 1 nacht in de koelkast.

5

Zet 15 minuten voor het serveren even uit de koelkast. Werk nog af met de trosbesjes en cacaopoeder. Serveer feestelijk🎄😌



Ingrediënten

 200 g donkere chocolade
 150 g medjoul dadels
 400 ml kokosmelk
 cacaopoeder en trosbesjes voor de afwerking

Aanwijzingen

1

Smelt de chocolade au-bain-marie.

2

Leg de dadels in een kommetje met lauw water en laat ze daarin ‘wellen’. Haal ze na 5 minuten uit het water en dep droog.

3

Giet de gesmolten chocolade in een blender en voeg de dadels en kokosmelk toe. Mix 2 minuten tot een dikke brij. Je kan het ook doen met een staafmixer!

4

Giet in glaasjes of potjes. Zet gedurende 1 nacht in de koelkast.

5

Zet 15 minuten voor het serveren even uit de koelkast. Werk nog af met de trosbesjes en cacaopoeder. Serveer feestelijk🎄😌

Notes

Chocomousse met trosbesjes