Voor 2 personen:
2 ciabatta broodjes (kant-en-klaar)
2 vijgen
4 el groene pesto
1 bol burrata
4 snedes Parmahamof preggie proof : kippenwit
grove peper van de molen
optioneel: verse basilicum blaadjes
1
Als je kant-en-klare ciabatta broodjes gebruikt, bak ze dan eerst af zoals omschreven op de verpakking. Haal ze uit de oven en laat afkoelen.
2
Snijd de broodjes open. Bedek 1 helft met de pesto. Verdeel de Parmaham (of kippenwit) overheen de pesto. Daarbovenop doe je de burrata. Smeer wat open.
3
Snijd de vijgen in schijfjes. Verdeel de schijfjes over de burrata. Werk af met wat peper van de molen en eventueel verde baslicum.
CategorieLunch
Ingrediënten
2 ciabatta broodjes (kant-en-klaar)
2 vijgen
4 el groene pesto
1 bol burrata
4 snedes Parmahamof preggie proof : kippenwit
grove peper van de molen
optioneel: verse basilicum blaadjes
Geef een reactie