Voor 10 stuks:




 250 ml yoghurt met kokossmaakik gebruik alpro
 200 ml (plantaardige melk)
 200 g volkoren (spelt) bloem
 1 tl bakpoeder
 2 eieren
 4 el kokospoederof schilfers, maar dan blend je ze best even kort!
 1 tl kaneel
 snufje zout
 Toppings naar keuzeextra kokosschilfers, fruit, honing, citroensap,...

1

Meng de yoghurt met de eieren in een kom tot een egale massa. Voeg de melk toe en meng goed.

2

Voeg de bloem, het bakpoeder, kaneel, kokospoeder (schilfers gemixt) en zout toe en meng voorzichtig tot een egaal beslag.

3

Verwarm een pannenkoekenpan op laag vuur. Spray met wat bakspray of wat boter.
Bak de pannenkoekjes, ongeveer 3 eetlepels deeg per keer, voor 3 minuten aan de ene kant en nog een minuutje aan de andere kant.

4

Serveer met je favoriete toppings.



Ingrediënten

 250 ml yoghurt met kokossmaakik gebruik alpro
 200 ml (plantaardige melk)
 200 g volkoren (spelt) bloem
 1 tl bakpoeder
 2 eieren
 4 el kokospoederof schilfers, maar dan blend je ze best even kort!
 1 tl kaneel
 snufje zout
 Toppings naar keuzeextra kokosschilfers, fruit, honing, citroensap,...

Aanwijzingen

1

Meng de yoghurt met de eieren in een kom tot een egale massa. Voeg de melk toe en meng goed.

2

Voeg de bloem, het bakpoeder, kaneel, kokospoeder (schilfers gemixt) en zout toe en meng voorzichtig tot een egaal beslag.

3

Verwarm een pannenkoekenpan op laag vuur. Spray met wat bakspray of wat boter.
Bak de pannenkoekjes, ongeveer 3 eetlepels deeg per keer, voor 3 minuten aan de ene kant en nog een minuutje aan de andere kant.

4

Serveer met je favoriete toppings.

Notes

Coconut pancakes