Voor 10 stuks:
250 ml yoghurt met kokossmaakik gebruik alpro
200 ml (plantaardige melk)
200 g volkoren (spelt) bloem
1 tl bakpoeder
2 eieren
4 el kokospoederof schilfers, maar dan blend je ze best even kort!
1 tl kaneel
snufje zout
Toppings naar keuzeextra kokosschilfers, fruit, honing, citroensap,...
1
Meng de yoghurt met de eieren in een kom tot een egale massa. Voeg de melk toe en meng goed.
2
Voeg de bloem, het bakpoeder, kaneel, kokospoeder (schilfers gemixt) en zout toe en meng voorzichtig tot een egaal beslag.
3
Verwarm een pannenkoekenpan op laag vuur. Spray met wat bakspray of wat boter.
Bak de pannenkoekjes, ongeveer 3 eetlepels deeg per keer, voor 3 minuten aan de ene kant en nog een minuutje aan de andere kant.
4
Serveer met je favoriete toppings.
CategoriePancakes & waffles, Pancakes & waffles
Ingrediënten
250 ml yoghurt met kokossmaakik gebruik alpro
200 ml (plantaardige melk)
200 g volkoren (spelt) bloem
1 tl bakpoeder
2 eieren
4 el kokospoederof schilfers, maar dan blend je ze best even kort!
1 tl kaneel
snufje zout
Toppings naar keuzeextra kokosschilfers, fruit, honing, citroensap,...
Geef een reactie