Voor 10 stuks:
Meng de yoghurt met de eieren in een kom tot een egale massa. Voeg de melk toe en meng goed.
Voeg de bloem, het bakpoeder, kaneel, kokospoeder (schilfers gemixt) en zout toe en meng voorzichtig tot een egaal beslag.
Verwarm een pannenkoekenpan op laag vuur. Spray met wat bakspray of wat boter.
Bak de pannenkoekjes, ongeveer 3 eetlepels deeg per keer, voor 3 minuten aan de ene kant en nog een minuutje aan de andere kant.
Serveer met je favoriete toppings.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Meng de yoghurt met de eieren in een kom tot een egale massa. Voeg de melk toe en meng goed.
Voeg de bloem, het bakpoeder, kaneel, kokospoeder (schilfers gemixt) en zout toe en meng voorzichtig tot een egaal beslag.
Verwarm een pannenkoekenpan op laag vuur. Spray met wat bakspray of wat boter.
Bak de pannenkoekjes, ongeveer 3 eetlepels deeg per keer, voor 3 minuten aan de ene kant en nog een minuutje aan de andere kant.
Serveer met je favoriete toppings.
Geef een reactie