Voor 2 personen:
Verwarm de oven op 190 graden.
Blend de havermout tot meel. Doe in een kom en voeg het andere meel toe.
Snijd de uiteindes van de courgette eraf. Rasp grof en vang op in een kom.
Schil de peer, verwijder het klokhuis en mix tot een perenmoes.
Voeg de eieren, bakpoeder, honing, perenmoes, courgetterasp en eventueel de rozijnen of cranberries toe aan de kom met meel en roer alles goed onder elkaar. Giet het beslag in een cakevorm (liefst springvorm of siliconen vorm, daar gaat de cake nadien makkelijk uit). Schuif voor 50 minuten in de oven.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 190 graden.
Blend de havermout tot meel. Doe in een kom en voeg het andere meel toe.
Snijd de uiteindes van de courgette eraf. Rasp grof en vang op in een kom.
Schil de peer, verwijder het klokhuis en mix tot een perenmoes.
Voeg de eieren, bakpoeder, honing, perenmoes, courgetterasp en eventueel de rozijnen of cranberries toe aan de kom met meel en roer alles goed onder elkaar. Giet het beslag in een cakevorm (liefst springvorm of siliconen vorm, daar gaat de cake nadien makkelijk uit). Schuif voor 50 minuten in de oven.
Geef een reactie