Voor 2 personen:

 2 courgettes
 1 bakje boschampignons
 1 handje pijnboompitjes
 50 gr geraspte kaas
 1 dl water
 peper en zout
1

Maak sliertjes van de courgettes met een dunschiller of een keukenrobotje.

2

Verwarm een pan met wat olijfolie en rooster de pijnboompitjes kort op een zacht vuur.
Snijd ondertussen de champignons in stukjes en voeg toe in de pan.

3

Voeg hieraan de courgettelsiertjes toe, het water en de geraspte kaas. Roer alles onder elkaar en laat nog 6 min op een zacht vuur inkoken.

4

Kruid af met peper en zout.

Categorie

Ingrediënten

 2 courgettes
 1 bakje boschampignons
 1 handje pijnboompitjes
 50 gr geraspte kaas
 1 dl water
 peper en zout

Aanwijzingen

1

Maak sliertjes van de courgettes met een dunschiller of een keukenrobotje.

2

Verwarm een pan met wat olijfolie en rooster de pijnboompitjes kort op een zacht vuur.
Snijd ondertussen de champignons in stukjes en voeg toe in de pan.

3

Voeg hieraan de courgettelsiertjes toe, het water en de geraspte kaas. Roer alles onder elkaar en laat nog 6 min op een zacht vuur inkoken.

4

Kruid af met peper en zout.

Notes

Courgettipasta met geroosterde pijnboompitjes en champignons