Voor 8 personen:
Verwarm de oven op 200 graden.
Hak de noten fijn en smelt de kokosolie of de boter. Verwijder de het klokhuis van de peren en snijd in partjes. Snijd de vijgen in partjes.
Meng in een kom de bloem, het amandelpoeder, noten, gesmolten olie en de kaneel tot een crumble. Meng in een andere kom de honing met de peer- en vijgenpartjes.
Smeer een taartvorm in met wat olie of boter (Je kan ook een springvorm gebruiken, maar weet dat de taart uit elkaar valt nadien!!) Verdeel hierin de peer-vijgenmengeling. Verdeel hierover gelijkmatig de crumble. Zet 25 minuten in de oven. Serveer heerlijk warm! De crumble taart is 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden.
Hak de noten fijn en smelt de kokosolie of de boter. Verwijder de het klokhuis van de peren en snijd in partjes. Snijd de vijgen in partjes.
Meng in een kom de bloem, het amandelpoeder, noten, gesmolten olie en de kaneel tot een crumble. Meng in een andere kom de honing met de peer- en vijgenpartjes.
Smeer een taartvorm in met wat olie of boter (Je kan ook een springvorm gebruiken, maar weet dat de taart uit elkaar valt nadien!!) Verdeel hierin de peer-vijgenmengeling. Verdeel hierover gelijkmatig de crumble. Zet 25 minuten in de oven. Serveer heerlijk warm! De crumble taart is 3 dagen houdbaar in de koelkast.
Geef een reactie