Voor ca. 4 porties:
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Pel de ui en snipper grof. Pel de look.
Verhit een grote scheut olie in een antikleefpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de ui glazig. Pers de look uit in de pan.
Voeg de zoete aardappel, kikkererwten, tomatenpuree en passata toe. Verhoog het vuur en laat 10 minuten inkoken met het deksel op de pan. Roer geregeld.
Voeg 300 ml water, het bouillonblokje en eventueel 1 el maïzena toe. Zet het deksel terug op de pan en laat opnieuw 20 minuten pruttelen. Roer geregeld. Kruid nadien af met de kruiden.
Bak de broodjes af in de oven zoals omschreven op de verpakking.
Schep in kommetjes en serveer met de broodjes.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Schil de zoete aardappel en snijd in blokjes. Pel de ui en snipper grof. Pel de look.
Verhit een grote scheut olie in een antikleefpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de ui glazig. Pers de look uit in de pan.
Voeg de zoete aardappel, kikkererwten, tomatenpuree en passata toe. Verhoog het vuur en laat 10 minuten inkoken met het deksel op de pan. Roer geregeld.
Voeg 300 ml water, het bouillonblokje en eventueel 1 el maïzena toe. Zet het deksel terug op de pan en laat opnieuw 20 minuten pruttelen. Roer geregeld. Kruid nadien af met de kruiden.
Bak de broodjes af in de oven zoals omschreven op de verpakking.
Schep in kommetjes en serveer met de broodjes.
Geef een reactie