Voor 6 repen:

 13 grote dadels zonder pit
 60 gr walnoten
 30 gr pompoenpitten
 30 gr hazelnoten
 6 el lijnzaad
 1 el cacaopoeder
 1 el honing
 ½ el cocosolie
1

Breek alle noten en zaden met een groot hakmes op een snijplank of met een hakmachientje tot ze ongeveer allemaal in 4 gedeeld zijn.

2

Doe dit in een kommetje en voeg de dadel, honing, en de cocosolie erbij. Mix of blend alle ingrediënten tot een plakkerige egale massa.

3

Neem een rechthoekig of vierkantig bord en bekleed met een bakpapiertje (zo plakt de massa niet aan het bord). Doe de dadel-notenmassa op het bakpapier en strijk open tot je een grote vierkant/rechthoekige reep hebt van ongeveer +-1,5cm.

4

Laat minstens 4 u in de frigo staan. Snijd nadien in repen.

Categorie

Ingrediënten

 13 grote dadels zonder pit
 60 gr walnoten
 30 gr pompoenpitten
 30 gr hazelnoten
 6 el lijnzaad
 1 el cacaopoeder
 1 el honing
 ½ el cocosolie

Aanwijzingen

1

Breek alle noten en zaden met een groot hakmes op een snijplank of met een hakmachientje tot ze ongeveer allemaal in 4 gedeeld zijn.

2

Doe dit in een kommetje en voeg de dadel, honing, en de cocosolie erbij. Mix of blend alle ingrediënten tot een plakkerige egale massa.

3

Neem een rechthoekig of vierkantig bord en bekleed met een bakpapiertje (zo plakt de massa niet aan het bord). Doe de dadel-notenmassa op het bakpapier en strijk open tot je een grote vierkant/rechthoekige reep hebt van ongeveer +-1,5cm.

4

Laat minstens 4 u in de frigo staan. Snijd nadien in repen.

Notes

Energierepen van noten en dadels