Voor 6 repen:
Breek alle noten en zaden met een groot hakmes op een snijplank of met een hakmachientje tot ze ongeveer allemaal in 4 gedeeld zijn.
Doe dit in een kommetje en voeg de dadel, honing, en de cocosolie erbij. Mix of blend alle ingrediënten tot een plakkerige egale massa.
Neem een rechthoekig of vierkantig bord en bekleed met een bakpapiertje (zo plakt de massa niet aan het bord). Doe de dadel-notenmassa op het bakpapier en strijk open tot je een grote vierkant/rechthoekige reep hebt van ongeveer +-1,5cm.
Laat minstens 4 u in de frigo staan. Snijd nadien in repen.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breek alle noten en zaden met een groot hakmes op een snijplank of met een hakmachientje tot ze ongeveer allemaal in 4 gedeeld zijn.
Doe dit in een kommetje en voeg de dadel, honing, en de cocosolie erbij. Mix of blend alle ingrediënten tot een plakkerige egale massa.
Neem een rechthoekig of vierkantig bord en bekleed met een bakpapiertje (zo plakt de massa niet aan het bord). Doe de dadel-notenmassa op het bakpapier en strijk open tot je een grote vierkant/rechthoekige reep hebt van ongeveer +-1,5cm.
Laat minstens 4 u in de frigo staan. Snijd nadien in repen.
Geef een reactie