Voor 6 repen:
13 grote dadels zonder pit
60 gr walnoten
30 gr pompoenpitten
30 gr hazelnoten
6 el lijnzaad
1 el cacaopoeder
1 el honing
½ el cocosolie
1
Breek alle noten en zaden met een groot hakmes op een snijplank of met een hakmachientje tot ze ongeveer allemaal in 4 gedeeld zijn.
2
Doe dit in een kommetje en voeg de dadel, honing, en de cocosolie erbij. Mix of blend alle ingrediënten tot een plakkerige egale massa.
3
Neem een rechthoekig of vierkantig bord en bekleed met een bakpapiertje (zo plakt de massa niet aan het bord). Doe de dadel-notenmassa op het bakpapier en strijk open tot je een grote vierkant/rechthoekige reep hebt van ongeveer +-1,5cm.
4
Laat minstens 4 u in de frigo staan. Snijd nadien in repen.
CategorieSnacks
Ingrediënten
13 grote dadels zonder pit
60 gr walnoten
30 gr pompoenpitten
30 gr hazelnoten
6 el lijnzaad
1 el cacaopoeder
1 el honing
½ el cocosolie
Geef een reactie