Voor 3 à 4 porties:
2 handen vol diepvries frambozen
2 handen vol diepvries ananasblokjes
3 el (plantaardige) yoghurt
1
Laat de frambozen en ananasblokjes een minuut of 5 ontdooien. Blend dan alles samen met een blender of mixer op zachte stand tot romig ijs (zet de stand zeker niet te hard, dan wordt het plat!). Geniet van je low calorie zoet ijsje!
2
Bewaren kan helaas niet, want het smelt en dan wordt het een papje! Maken en meteen opsmullen is de boodschap ;)
Ingrediënten
2 handen vol diepvries frambozen
2 handen vol diepvries ananasblokjes
3 el (plantaardige) yoghurt
Aanwijzingen
1
Laat de frambozen en ananasblokjes een minuut of 5 ontdooien. Blend dan alles samen met een blender of mixer op zachte stand tot romig ijs (zet de stand zeker niet te hard, dan wordt het plat!). Geniet van je low calorie zoet ijsje!
2
Bewaren kan helaas niet, want het smelt en dan wordt het een papje! Maken en meteen opsmullen is de boodschap ;)
Geef een reactie