Voor 1 persoon:
Breek het ei uit in een kommetje. Voeg de melk kokosbloesemsuiker toe. Kluts door elkaar. Voeg dan kaneel en zout toe en kluts nogmaals.
Snijd het brood in diagonaal tot 2 driehoeken. Verhit een scheutje olie in een antikleefpan. Haal de broodsneetjes door het ei-melkmengsel. Zorg ervoor dat het ei goed door de boterham is opgeslorpt. Bak beide zijden gedurende 3à4minuten goudbruin op middelhoog vuur.
Schil ondertussen de kiwi en snijd in plakjes.
Leg de french toasts op een bord. Schep er de ricotta op. Verdeel de kiwi (en extra fruit). Besprenkel met nog wat siroop en/of kokosbloesemsuiker. Enjooyyy!!
Ingrediënten
Aanwijzingen
Breek het ei uit in een kommetje. Voeg de melk kokosbloesemsuiker toe. Kluts door elkaar. Voeg dan kaneel en zout toe en kluts nogmaals.
Snijd het brood in diagonaal tot 2 driehoeken. Verhit een scheutje olie in een antikleefpan. Haal de broodsneetjes door het ei-melkmengsel. Zorg ervoor dat het ei goed door de boterham is opgeslorpt. Bak beide zijden gedurende 3à4minuten goudbruin op middelhoog vuur.
Schil ondertussen de kiwi en snijd in plakjes.
Leg de french toasts op een bord. Schep er de ricotta op. Verdeel de kiwi (en extra fruit). Besprenkel met nog wat siroop en/of kokosbloesemsuiker. Enjooyyy!!
Geef een reactie