Voor 2 personen:



 2 grote groene paprika's
 1 bakje gemixte boschampignons
 200 gr verse bladspinazie
 4 el pijnboompitjes
 100 gr kruidenkaas
 Peper (Tellicherry Black Pepper) en oregano
 olijfolie

1

Verwarm de oven op 200 graden (liefst op de grillstand).

2

Snijd de hoedjes van de paprika's en verwijder de zaden en zaadlijsten. Bedek een ovenplaat met bakpapier en zet er de paprika's en hoedjes op. Schuif 10 minuten in te oven.

3

Verwarm een eetlepel olijfolie in een antiaanbakpan en bak er de champignons kort op. Voeg de spinazie en kruidenkaas toe en roer alles onder elkaar. Laat nog even warm worden tot de spinazie is geslonken. Kruid af met de peper en oregano. Zet het vuur uit. Rooster ondertussen op een droge pan de pijnboompitjes goudbruin.

4

Haal de paprika's even uit de oven en vul met het champignon-spinaziemengsel. Werk af met de pijnboompitjes en zet nogmaals voor 15 minuten in de oven. Smakelijk!



Ingrediënten

 2 grote groene paprika's
 1 bakje gemixte boschampignons
 200 gr verse bladspinazie
 4 el pijnboompitjes
 100 gr kruidenkaas
 Peper (Tellicherry Black Pepper) en oregano
 olijfolie

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven op 200 graden (liefst op de grillstand).

2

Snijd de hoedjes van de paprika's en verwijder de zaden en zaadlijsten. Bedek een ovenplaat met bakpapier en zet er de paprika's en hoedjes op. Schuif 10 minuten in te oven.

3

Verwarm een eetlepel olijfolie in een antiaanbakpan en bak er de champignons kort op. Voeg de spinazie en kruidenkaas toe en roer alles onder elkaar. Laat nog even warm worden tot de spinazie is geslonken. Kruid af met de peper en oregano. Zet het vuur uit. Rooster ondertussen op een droge pan de pijnboompitjes goudbruin.

4

Haal de paprika's even uit de oven en vul met het champignon-spinaziemengsel. Werk af met de pijnboompitjes en zet nogmaals voor 15 minuten in de oven. Smakelijk!

Notes

Gegrilde groene paprika met champignons, spinazie, kruidenkaas en pijnboompitjes