Voor 2 personen:
2 zoete paprikapunten
300 g rundergehakt
1 ei
1 ui
125 g kruidenkaas
1 sjalot
90 g Parmezaanse kaasschilfers
olijfolie, peper en zout
1
Verwarm de oven op 200 graden
2
Doe het gehakt in een kom. Breek het ei erin uit, kruid met peper en zout. Meng door elkaar. Rol het gehakt tussen je handen tot balletjes. Je hoeft geen chapeluur, maïzena,… te gebruiken. Keep it simple en puur 🥳
3
Verhit in een braadpan een scheut olijfolie. Bak de balletjes aan alle zijden kort goudbruin.
4
Verwijder de hoedjes van de zoete paprika. Verwijder zaden en zaadlijsten. Zijd ze aan 1 zijden horizontaal in twee en duw ze open. Leg ze in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie.
5
Voeg de gehaktballen toe. Verdeel er de ui, sjalot; kruidenkaas en Parmezaanse kaas overheen.
Zet gedurende 30 min in de oven.
CategorieDinner
Ingrediënten
2 zoete paprikapunten
300 g rundergehakt
1 ei
1 ui
125 g kruidenkaas
1 sjalot
90 g Parmezaanse kaasschilfers
olijfolie, peper en zout
Geef een reactie