Voor 6 sticks:
Verwarm de oven op 200 graden. Haal een ovenschaal eruit (zodat het niet heet wordt).
Rol het bladerdeeg open en snijd in 6 gelijke vlakken. Bestrooi het keukenaanrecht met wat bloem. Leg elk vlakje bladerdeeg hierop. Wrijf de vlakken in met de passata, aan de randen niet. Kruid met zout, peper en tijm.
Rol elk bladerdeegvlakje dicht (dat mag wat schuin opgerold worden zodat je een soort twister krijgt). Leg ze op de bakplaat dat met bakpapier is bedekt. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en gebruik bij soep of een hapje.
Ingrediënten
Aanwijzingen
Verwarm de oven op 200 graden. Haal een ovenschaal eruit (zodat het niet heet wordt).
Rol het bladerdeeg open en snijd in 6 gelijke vlakken. Bestrooi het keukenaanrecht met wat bloem. Leg elk vlakje bladerdeeg hierop. Wrijf de vlakken in met de passata, aan de randen niet. Kruid met zout, peper en tijm.
Rol elk bladerdeegvlakje dicht (dat mag wat schuin opgerold worden zodat je een soort twister krijgt). Leg ze op de bakplaat dat met bakpapier is bedekt. Zet 20 minuten in de oven. Laat afkoelen en gebruik bij soep of een hapje.
Geef een reactie